Van Strijd naar Vrijheid: one-session-coaching met de Vilna Methode®

Ervaar je mentale klachten zoals burn-out, depressie, angsten, of (vage, chronische) fysieke klachten? Heb je al van alles geprobeerd om hiervan af te komen? Dan kan een one-session-coaching volgens de Vilna Methode® een belangrijke stap zijn richting heling.

Ongeacht de diagnose en waar je je bevindt, zien wij deze klachten als een energetische verstoring in jouw systeem, die opgeheven kan worden. De oorzaak kan liggen in onderdrukte emoties, aangeleerde patronen, diepgewortelde onverwerkte emoties of beschermingsmechanismen in het onderbewustzijn. Deze zijn als het ware opgeslagen als een 'propje in een rietje' in je celgeheugen en dienen hersteld te worden. In feite is alles wat onbalans veroorzaakt en is opgeslagen, te resetten. In een one-session reset je specifiek het celgeheugen gerelateerd aan één bepaalde klacht.

Laat mij jou begeleiden van strijd naar vrijheid.

Aanbod

Ik start graag met een telefonisch kennismakingsgesprek om te zien of er een goede klik is en of ik iets voor jou kan betekenen. Tijdens dit gesprek kun je mijn werkwijze ervaren en al je vragen stellen. We bespreken ook hoeveel sessies ik denk dat je nodig zult hebben. Als dit voor jou past, plannen we tijdens het gesprek meteen een afspraak in voor een sessie.

Een one-session-coaching duurt 1,5 tot 2,5 uur. Na 3 weken volgt een telefonische of online evaluatie.

Op woensdag, vrijdag en zaterdag ontvang ik je graag in Studio Het Hof in Culemborg. Op woensdag en vrijdag bied ik online sessies aan. Gaat jouw voorkeur uit naar een andere dag? Dan kijk ik graag samen met je naar de mogelijkheden.

Tarieven per 1 januari 2024

Een losse sessie, inclusief voorgesprek en evaluatie
€ 250,-
Twee sessies, met een tussentijd van 3 tot 6 weken
€ 450,-
Drie sessies, met een tussentijd van 3 tot 6 weken
€ 650,-

Prijzen zijn inclusief BTW.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Een eerste sessie kan vaak overweldigend zijn. In een verdiepende sessie gaan we een laag dieper. Cliënten ervaren doorgaans na een verdiepende sessie nog meer rust en vinden het gemakkelijker om patronen te doorzien en te doorbreken. Voor helen is integratietijd nodig.

De duur van het proces hangt af van de hulpvraag. Gedrag dat bijvoorbeeld al je hele leven met je meegaat, of sterke beperkende overtuigingen en copingmechanismen die diep geworteld zijn in je dagelijks leven, hebben tijd nodig om los te laten en te vervangen door nieuwe, helpende patronen die geïntegreerd moeten worden.

Het echte werk begint pas na de sessie. Geef jezelf de tijd om jouw systeem aan de veranderingen te laten wennen.

Maatwerk 

Een traject, volledig afgestemd op jouw behoefte, behoort zeker tot de mogelijkheden. Laat mij weten wat jouw wensen zijn. Ik denk graag met je mee.   



Annuleringsvoorwaarden 

Als je door omstandigheden niet aanwezig kunt zijn bij de afspraak, kun je kosteloos annuleren tot 48 uur van tevoren. Afspraken die niet (tijdig) worden geannuleerd, worden volledig in rekening gebracht. 

 

Actie 

Wanneer je een nieuwe klant naar mij doorverwijst en die klant boekt rechtstreeks een (of meerdere) sessie(s) bij mij, dan ontvang je een door Vilna gesigneerd exemplaar van haar boek "Heel" als dank van mij.


Neem contact met mij op voor meer informatie en het maken van een afspraak.