Vilna Methode®

Vilna van Betten is de visionaire kracht achter de Vilna Methode® en auteur van de levensveranderende bestseller “Heel”.

Na een langdurig medisch traject en talloze operaties was Vilna de wanhoop nabij. Totdat ze een andere weg ontdekte, los van de conventionele geneeskunde die haar was voorgeschreven. In een oogwenk veranderde haar bestaan, bevrijd van pijn, angst en ziekte.

Dit keerpunt inspireerde haar om zich te verdiepen in deze ongekende mogelijkheden. Ruim twintig jaar geleden ‘heelde’ Vilna zichzelf van langdurige klachten door de kracht van emotie te omarmen en te verwerken. Ze wist meteen dat deze kennis voor iedereen toegankelijk moest zijn.

In haar zoektocht naar begrip en bewustwording ging Vilna op een ontdekkingsreis. Ze ontrafelde het geheim van zelfhelende vermogens en ontdekte dat jij zelf de sleutel bezit tot jouw gezondheid en levenskracht. Met haar eigen unieke helende methodiek, de Vilna Methode® (voorheen bekend als de Body & Mind Reset® methode (BMR)), creëerde ze de perfecte mix van kennis uit energetische geneeskunde, oosterse wijsheid, positieve psychologie en neurowetenschap.

Haar missie is om iedereen een heel leven te laten creëren. Door mensen lichaamsbewust te maken, hen te laten voelen wat hun lichaam hen wil vertellen en hun zelfhelende kracht te laten ervaren.

Wanneer we erkennen dat alles energie is en dat onze cellen uit energie bestaan, is het logisch dat we ook klachten op deze manier kunnen verhelpen. Emotie is energie in beweging. Een onverwerkte emotie, verstoring of blokkade wordt als een propje in een rietje, wat uiteindelijk leidt tot klachten. Door deze emotie alsnog te verwerken, kunnen we vrij worden van klachten. Hoe meer we dit ‘vergeten weten’ herontdekken, hoe gezonder en completer de wereld wordt.

De Vilna Methode®

De Vilna Methode® is de ideale mix van kennis uit de kwantumfysica, epigenetica, positieve psychologie en oosterse wijsheden. De kennis uit de kwantumfysica geeft ons steeds meer inzicht in wat er echt allemaal plaatsvindt in de kern van onze cellen met daarbij de epigenetica waardoor we steeds meer leren over welke genen wel en niet ‘aangezet’ zijn als gevolg van o.a. emoties en/of trauma’s.

De Vilna Methode® pakt fysieke en emotionele klachten bij de kern aan zonder veel te praten. Het is een combinatie van NLP, EFT, EMDR, kinesiologie, hypnose, ademwerk, systemisch werk en energetische geneeskunde.

Is jouw interesse gewekt? Neem gerust contact met mij op en ik vertel je graag meer.