Zij gingen jou voor


Ik ben ervan overtuigd dat degenen die mijn praktijk bezoeken, niet toevallig bij mij komen. We zijn elkaars spiegel, met zowel overeenkomsten als verschillen. Ik leer van jou en jij leert van mij. Als je nu mijn website bezoekt, is dat niet zonder betekenis. Hieronder vind je een selectie van ervaringen van anderen die ik graag met je deel.

Mattie

Door een steeds terugkerende holte-ontsteking kwam ik bij Saskia voor een online sessie. Na de sessie voelde ik dat iets was veranderd en ik heb hierna nooit meer holte-ontstekingen gehad. Ik kan het bijna niet geloven dat één sessie zoveel teweeg kan brengen en dat een online sessie net zo goed werkt. Zonder haar hulp had ik nooit de achterliggende oorzaak kunnen wegnemen. Saskia is warm en doortastend. Ik voelde mij veilig en gezien en durfde mij helemaal aan haar en het proces over te geven.


Lex

Goede ervaringen over de Vilna methode® brachten mij op het spoor van Saskia. Vol vertrouwen stapte ik in een voor mij onbekende wereld. Na 3 sessies merk ik op een aantal vlakken meer balans en dat is prettig. Saskia creëert een fijne sfeer, je voelt je bij haar op je gemak. Haar communicatie is heel helder, iets wat voor mij echt belangrijk is.


Erna

Ik ging naar Saskia toe omdat ik snel afwijzing ervaar in contacten met vriendinnen. Saskia is een hele warme vrouw die je met veel liefde en geduld begeleidt tijdens de hele sessie. Ik voelde aan het eind een rust toen ik terugging naar een situatie van afwijzing en dat was echt super. Ik raad je echt aan om een sessie bij Saskia te boeken als je met iets zit waar je van af wilt.


Johan

Omgang met andere mensen kostte mij altijd veel energie, waardoor ik feitelijk nooit ontspannen was. Sinds de sessie met Saskia is dat grotendeels verdwenen. Ik heb een neutraal ijkpunt gevonden van waaruit ik zaken opnieuw kan bekijken zonder gehinderd te worden door oude gevoelens of onbewuste patronen. Het is nog even wennen en het gaat niet zonder vallen en opstaan, maar het is een wereld van verschil. Ik heb bewondering voor het evenwichtig handelen van Saskia en dat ze altijd de juiste vragen kon stellen en de juiste vervolgstappen kon aangeven.


Jolanda

Vanaf het eerste contact met Saskia voelde het vertrouwd en voorafgaand aan de sessie gebeurde er al van alles. De dag van de sessie was ik bang. Ik mocht de controle loslaten. Saskia heeft mij enorm goed begeleid. Ze voelde haarfijn aan wat er speelde en dit gaf mij vertrouwen dat ik het durfde te delen zonder dat ik veroordeeld werd. Ik ben een dankbaar mens dat Saskia op mijn pad is gekomen.

Ik kijk ernaar uit om binnenkort ook jouw ervaring met Putten uit jezelf met de wereld te delen!

Helende groet,

Saskia van der Putten